Kivensilmänkuja 3 B 29, Myllypuro, Helsinki

Lumo kotinyt.fi -palvelun asunnot ovat heti vapaita, ja niiden vuokraus tapahtuu verkossa. Vuokrasopimus solmitaan heti maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Valmistuviin asuntoihin pääset muuttamaan ilmoitetun valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo kotinyt.fi -palvelussa on tälläkin hetkellä 129 vapaata kotia

Koti on valoisa ja sijaitsee uudistuneessa Myllypurossa.

Tämä koti on aivan loistavassa kunnossa. Asunto sopii loistavasti pariskunnalle, lapsiperheelle tai vaikka kimppa-asunnoksi. Lattioita koristaa kaunis ja todella siistikuntoinen tammikuvioinen muovimatto. Seinät ovat lähes koskemattomat ja valkoiset. Helpotusta asukkaan arkeen tuo asuntoon kuuluva astianpesukone. Omassa saunassa kelpaa nautiskella pimentyvien ja kylmenevien iltojen aikaan. Kevään tullessa taas lasitettu parveke antaa mahdollisuuden nauttia olostasi omassa rauhassa. Kylpyhuoneesta löydät liitännät pyykinpesukoneelle.

Kohteesta on loistavat julkiset liikenneyhteydet. Myllypuron metroasema on aivan muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä ja bussitkin kulkevat aivan kotisi lähettyviltä. Mikäli taas suosit autoa, pääset hyödyntämään Kehä 1 nopeaa yhteyttä ympäri Helsinkiä.

Palveluihin pääset kätevästi laskeutumalla hissillä katutasoon ja astumalla ovesta ulos. Astut nimittäin aivan Myllypuron ostarin viereen, josta löydät kaikki tarvittavat palvelut. Urheilumahdollisuudet sijaitsevat aivan kävelymatkan päässä, sillä Myllypuron liikuntamylly, monipuolisine urheilumahdollisuuksineen, on vain kivenheiton päässä kodistasi. Tutustu lisää Myllypuroon klikkaamalla tästä.

Kivensilmänkuja 1 ja 3

Vuonna 2012 valmistuneissa nelikerroksisissa Lumo-taloissa Myllypurossa löytyy kaksioita ja kolmioita sekä muutama yksiö. Talon sijainti on erinomainen, aivan Myllypuron metroaseman vieressä.

Taloyhtiössä on pesutupa ja kerhohuone. Pihalta löytyy lapsille oma pieni leikkialue.

Kotiovelta pääsee hissillä lämpimään autohalliin, jossa taloyhtiöllä on vuokrattavissa olevia autopaikkoja.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Vuokraan sisältyy laajakaista, ja lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme erilaisia asukastapahtumia ja tarjoamme lukuisia etuja yhteistyökumppaneiltamme. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2012

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Myllypuro

Metrolinjan ja Kehä I:n risteykseen sijoittuvasta Myllypurosta on helppo kulkea moniin suuntiin hyvien liikenneyhteyksien ansiosta. Alueen palvelut ovat erittäin monipuoliset. Myllypurossa on uusittu ostoskeskus ja Itäkeskus on yhden metropysäkinvälin päässä. Harrastamiseen ja ulkoiluun on erinomaiset puitteet: Alueella sijaitsevat Helsingin paras julkinen liikuntahalli Liikuntamylly sekä Pallomylly, jotka tarjoavat poikkeuksellisen hyvät harrastusmahdollisuudet. Myllypuron ja Puotinharjun välisellä laajalla puistoalueella on mm. ulkojalkapallokentät, lasten leikkipaikkoja, koirapuisto sekä hiekka- ja asfalttipintaiset ulkoilureitit.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.