Hallituskatu 24 A 10, Keskusta, Hämeenlinna

Lumo kotinyt.fi -palvelun asunnot ovat heti vapaita, ja niiden vuokraus tapahtuu verkossa. Vuokrasopimus solmitaan heti maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Valmistuviin asuntoihin pääset muuttamaan ilmoitetun valmistumisajankohdan jälkeen.

Etsitkö tilavaa kotia kaupungin ytimestä? Tämä juuri oleskelutiloiltaan pintaremontoitu, tunnelmaltaan persoonallinen asunto tarjoaa mahdollisuuden helppoon asumiseen lähellä kaikkea. Kaksi parveketta, reilusti säilytystilaa ja valoisa olemus ovat tämän huoneiston vahvuudet keskeisen sijainnin lisäksi. Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on kaappitilaa vaatteille ja lisäksi asunnossa on vaatehuone. Asunnon suurempi parveke on Kasarmikadulle päin ja pienempi parveke on sisäpihalle päin. Tilavassa ruokailutilassa mahtuu vaivatta ruokailemaan isokin perhe. Valoa tulvii sisään kolmesta ilmansuunnasta. Seinät on maalattu valkoisiksi ja lattioissa pintamateriaalina on laminaatti. Asunto soveltuu loistavasti isolle perheelle, miksei kimppa-asumiseenkin. Nappaa tämä hissitalon ylimmän kerroksen helmi itsellesi.

Kasarmikatu 12

Neljäkerroksinen talo sijaitsee Hallituskatu 24:n vieressä ja ne kuuluvat samaan taloyhtiö Kajakulmaan. Kaikissa asunnoissa on parveke ja oma sauna. Talossa on oma parkkihalli ja maksuton pesutupa.

Hallituskatu 24

Vuonna 2002 perusparannetussa Hallituskatu 24:ssä on erikokoisia asuntovaihtoehtoja. Isommissa asunnoissa on parveke. Asukkailla on käytössä ilmainen pesutupa. Autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Vuokraan sisältyy nopea laajakaista, ja lemmikit ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme erilaisia asukastapahtumia ja tarjoamme lukuisia etuja yhteistyökumppaneiltamme. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2001

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Keskusta

Hämeenlinnan keskusta on historiallinen ja nykyaikainen, tarjoten kokemista ja tekemistä kaikille. Palvelut ovat kivenheiton päässä kohteistamme. Kaupungin torilla järjestetään kesäaikaan tapahtumia viikoittain, ja Vanajaveden läheisyydessä sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa monipuolisia esityksiä ja taidenäyttelyjä. Puistomaisessa keskustassa on mahdollisuus erilaisiin liikuntaharrasteisiin Hämeen linnan ja Vanajaveden kauniissa ympäristössä.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.